<tc>Hvem er Champagne Season</tc>

Ejer

Théo Madeleine 

Mit navn er Théo, og jeg er ejer af Champagne Season, og jeg har arbejdet på denne virksomhed siden 15. marts 2021. Mit job er at lave SoMe til Champagne Season og også webshopoptimering.

Den officielle forretning for Champagne Season startede i marts 2022, siden da har jeg arbejdet hårdt på denne hjemmeside, mens jeg også har arbejdet på Facebook, Instagram, YouTube og TikTok. Hvis du vil se mit arbejde, kan du scrolle ned til bunden af ​​siden, hvor der er links til alt SoMe for Champagne Season.

Lageransvarlig

Dette er Marcus, han er ansvarlig for sporing af lagerbeholdning og pakning af pakker. Han modtager produkterne til webshoppen, sætter dem det rigtige sted og når de sælger på hjemmesiden. Så pakker han ordrerne og sender dem. Så du kan få dine produkter så hurtigt som muligt.

Hvad er målet for champagne Season?

Vi ønsker at kunne levere alt, hvad der er nødvendigt for en perfekt champagnesmagning/middag for en privatperson og på lang sigt levere til restauranter over hele verden, forsyne dem med champagne + alt nødvendigt tilbehør.

 

Hvad er Champagne Season

Champagne-Season.com er en webshop bestående af tilbehør til at have de perfekte omgivelser til din champagne. Vi giver altid ideer til de perfekte omgivelser på vores Instagram. Og hvis du vil lære mere om champagne, så giver vi også gratis lektioner på vores YouTube-kanal, hvor vi laver en masse indhold, hvor vores hovedformål er at lære dig om Champagne. (Samtidig med at vi har det sjovt)